25 juli 2011

4 kilometers träningen igår gick kanon och efteråt blev det även att övningsköra. Det gick kanon, är ute på de stora vägarna, kört i både regn och mörker och det går riktigt bra. Körkort är en mil ifrån mig men jag börjar närma mig snart.

Idag ska jag iväg till bästis för måndagsmys som kommer bestå av träning och filmkväll. Jag är ledig idag och imorgon sen börjar slutspurten på jobbet, bara tre veckor kvar men jag vill verkligen inte sluta.. Trivs så bra men skolan går före och det vet jag! Nu blir det lunch, sen sticka iväg.


Jag den 15 juli på väg till Lund för att fira fina Elin som fyllt hela 18 år!!!

Jobbar, tränar, äter och lever!

Fan vad allting går bra nu! Jobbar för fullt (och trivs som bara den), tränar och träffar de jag ölskar. Övningskör även riktigt mycket och blir bara bättre och bättre. Fast att vädret är piss så är detta lovet hittills det bästa ever!

Nu i helgen har släkten från Småland hälsat på och som man saknat de. Som vi alla har pratat och skrattat, vilket gjorde helgen perfekt. Nu ska jag snart jogga vilket ska bli skönt, mår som bäst när jag rör mig!


Paul - världens sötaste alien!

Igår, fredag, var min lediga dag vilket jag först spendera med att övningsköra i en timme med pappa och det går verkligen bra. Jag är långt ifrån redo för körkort men jag har kommit en bit på den långa vägen.

Lite senare på eftermiddagen träffade jag bästis och vi tog tåget gemensamt in till Malmö. Man hinner verkligen inte träffa vännerna lika ofta som innan men man tar tillvara på den stunden man får. Igår hade vi bestämt att kolla på bio och vi såg Paul. Jag är väldigt skeptiskt att se alien filmer för jag brukar inte gilla de men denna var så himla bra. Man kunde inte sluta skratta och den är något jag definitivt rekomenderar. Paul är även så söööööt.

Hade en av de bästa kvällarna igår, jag och Patricia kan vara så galna ibland och det är härligt när man bara kan släppa loss. Stunta i alla problem eller tankar, bara leva! Nu ska jag och min snuviga näsa äta frukost och sen ner i den varma sängen!




Jag hatar förkylningar!

Det var verkligen ett tag sedan man blogga men i och med man jobbar hela tiden och med den lediga tid man har så är man antingen med familjen/vännerna, tränar eller övningskör eller helt enkelt tar det lugnt. Har jobbat nu i tre veckor och det går verkligen bra på jobbet och vi tjejer ska antagligen resa för lite av den lön vi tjänar (typ äntligen!!!!)

Idag skulle jag ha jobbat men tror ni inte jag har åkt på världen förkylning?? Har varit små snyvig i några dagar men när jag vakna i morse kunde jag knappt andas, hela huvudet värkte och var yr. Har knarkat ipren och honung nu på morgonen men till sist var jag tvungen att ringa och sjukanmäla sig. Inte kul för man förlorar pengar men inte trevligt för kunderna att komma till en restaurang men en snorig och hostande tjej som jobbar mitt bland maten (typ)

Så idag så ska jag dricka en massa te, krypa ner i min säng med mycket varmt på och se Sagan om ringen trilogin, jag ska till jobbet imorgon! Punkt slut!


Bilden är från härliga Göteborg i våras, ta mig tillbaka!!

RSS 2.0